Bag virksomheden
Din Kloakmester i Køge og omegn

Hos ATZ Kloak og Anlæg ApS udfører vi rørlægning, etablering af nye anlæg samt kundevejledning om proces og kommunale krav. Vi er med dig fra din første idé, til vi leverer det færdige resultat. Hos os er kunden er altid i centrum, og du kan regne med os, når vi tager hånd om dine kloakeringsprojekter fra A til Z.

Vi tror på, at den bedste løsning opnås ved dialog. På den måde kan vi tage hensyn til alle de faktorer, der er vigtige i dit projekt. Vi tror på en holdbar løsning af opgaver, og vi afleverer kun 110% gennemførte projekter til dig. Vi laver aldrig noget, vi ikke ville have hjemme hos os selv.

En kloakmester der brænder for sit arbejde
ATZ Kloak og Anlæg ApS er startet af indehaver Casper Vincents Rasmussen, der tidligere har arbejdet med behandling og analyse af skimmelsvamp, algebehandling og lignende bygningsskader som indehaver af sit eget firma. Casper udviklede allergi og uddannede sig i stedet til kloakmester. Et karriereskift, han ikke har fortrudt.

Han har fødderne solidt plantet i den midtsjællandske muld, og er oplagt at tage kontakt til, hvis du har brug for en kloakmester i Køge, Stevns eller omegn. Casper har en baggrund fra Niels Brock og fortsatte videre med en HA (jur) ved Copenhagen Bussines School. Her blev det blev klart for ham, at han ville lave noget, hvor han også fik lov at bruge sine hænder. Han elsker sit arbejde, og det kan man nemt mærkes som kunde, ligesom det kan ses på hans gode resultater.

Med dig fra A til Z

Ring til os, hvis du mangler en kloakmester i Østsjælland. Vi besøger dig, måler op og gennemgår dit projektet ned i de mindste detaljer. Vi udarbejder tegninger og ansøgninger til kommunen, evt. i samarbejde med den rådgivende ingeniør på projektet, hvis du har sådan en.

Vi opstarter arbejdet på den aftalte dato, og vi afslutter det indenfor den tidsplan, vi er blevet enige om. Efter vi har afsluttet vores arbejde, reetablerer vi området, så det ser pænt ud. Før anlægget må tages i brug, gennemgår vi det, så vi er sikre på, at alt er som det skal være.

En autoriseret kloakmester du kan regne med
Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive. Med vores autoriserede kloakmester løser vi opgaver i Køge, Roskilde, Stevns og i de nærliggende byer. Vi kan f.eks. foretage separatkloakering eller etablere faskine, hvis du har modtaget et offentlig påbud, eller etablere et minirenseanlæg eller nedsivningsanlæg, hvis du befinder dig langt fra den kommunale kloakering. Skal du bygge nyt, kan vi hjælpe med tilslutningen til det offentlige kloaknet og med at navigere i de mange regler, der er på området. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her

Vi leverer det aftalte produkt, til den aftalte tid. Møder vi udfordringer undervejs, der forsinker eller ændrer projektet, bliver du orienteret, så vi kan lægge en ny plan.
Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.