Autoriseret kloakmester Roskilde
Vi tilbyder

Autoriseret kloakmester i Roskilde og omegn

ATZ er din autoriserede kloakmester ved Roskilde, Køge og omegn. Vi er glade for vores kunder, og vi er stolte af den kvalificerede rådgivning, vi yder dem. Vi løser et hav af kloakopgaver, hvad enten det drejer sig om etablering af løsninger i det åbne land, tilslutning til kommunal kloak eller separation af kloak og spildevand.

Få besøg af en autoriseret kloakmester

Vi rådgiver, udfører kvalitetsarbejde og afleverer din grund pæn og ryddelig, og vi er med dig fra start til slut.

1. Besøg og planlægning
Vi besøger dig, foretager opmålinger og gennemgår projektet ned i mindste detalje, og vi gennemgår ejendomsudviklingen og taler fremtidssikring. Det er vigtigt for os, at du altid forstår, hvad der skal ske. Herefter udarbejder vi tegninger, ansøgninger og starter dialogen med kommunen. Hvis I allerede har en rådgivende ingeniør på projektet, foregår det i samarbejde med ham eller hende.

2. Etablering af anlæg
Vi opstarter selve gravearbejdet på det aftalte tidspunkt og etablerer anlægget.

3. Reetablering
Efter vi har afsluttet vores arbejde, reetablerer vi området, så vi efterlader det pænt og ordentligt.

4. Gennemgang
Før anlægget må tages i brug, gennemgår vi det, så vi er sikre på, at alting er som det skal være. Ved gennemgang får du udleveret tegninger, drift- og vedligeholdsplaner og evt. serviceaftaler eller henvisning til fremtidige parter, der er nødvendige for driften af dit anlæg.

Separatkloakering og faskine

Både mængden af regn og antallet af mennesker i Danmark stiger. Mange kloakrør er ikke lavet til den øgede mængde spilde- og regnvand, og derfor sker der overbelastninger af kloaknettet oftere nu end tidligere. Et flertal af landets kommuner er begyndt at etablere separate kloaknet til regnvand. Hvis din bolig er placeret i de områder, modtager du et offentligt påbud om at foretage separatkloakering eller etablere faskine. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med separation af spildevand og regnvand.

Nedsivningsanlæg og minirenseanlæg

I nogle tilfælde er det både dyrt og besværligt at blive tilknyttet det kommunale kloaknet. Hvis du er i den situation, kan vi hjælpe dig med at finde en god løsning. Vores autoriserede kloakmester har solid erfaring med etablering af minirenseanlæg og nedsivningsanlæg, og vi giver dig god rådgivning og et resultat, du bliver glad for. Læs mere her, hvis du har brug for kloakeringsløsninger i det åbne land.

Tilslutning til det kommunale kloaknet

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du skal bygge nyt og har brug for en autoriseret kloakmester i Roskilde og omegn. Vi kan hjælpe dig med tilslutningen til offentlig kloak og med at navigere i de mange regler, der er på området. Læs mere her, hvis du har brug for hjælp med tilslutning det kommunale kloaknetværk.

Få professionel rådgivning af en autoriseret kloakmester

Vores grundige rådgivning er en af grundene til, at du skal kontakte os, hvis du søger en autoriseret kloakmester i Roskilde, Køge eller omegn. Den gode formidling og kontakt til dig er vigtig, for på den måde sikrer vi os, at vi finder den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi holder os altid opdateret med de nyeste tiltag og lovkrav på området gennem messer og efteruddannelse.